SignalWire as SIP carrier in VICIdial [How to add a sip trun

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

SignalWire as SIP carrier in VICIdial [How to add a sip trun

Postby omid.mohajerani » Sun Jun 26, 2022 11:11 pm

How to register SignalWire SIP trunk in VICIDIAL :

https://www.youtube.com/watch?v=4RBHBDTshdc
omid.mohajerani
 
Posts: 21
Joined: Thu Jul 11, 2019 4:32 am

Re: SignalWire as SIP carrier in VICIdial [How to add a sip

Postby williamconley » Fri Jul 01, 2022 3:41 pm

1) SignalWire are the peeps behind FreeSwitch? Why didn't I know that? Hm.

2) Would be a lot more useful if you merely posted instructions here. Honestly. The Video may be good for those who require "extra help", of course, but some may say that if you need "extra help" you shouldn't running a linux dialer yourself. 8-) (LOL)
Vicidial Installation and Repair, plus Hosting and Colocation
Newest Product: Vicidial Agent Only Beep - Beta
http://www.PoundTeam.com # 352-269-0000 # +44(203) 769-2294
williamconley
 
Posts: 19997
Joined: Wed Oct 31, 2007 4:17 pm
Location: Davenport, FL (By Disney!)


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests