"dispo" status

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

"dispo" status

Postby cthax » Thu Mar 23, 2017 10:32 am

is the dialer in predicive dialer mode,
calling customers for the agents in "dispo" status too
cthax
 
Posts: 8
Joined: Mon Feb 15, 2016 12:48 pm
Location: Türkiye

Re: "dispo" status

Postby mflorell » Thu Mar 23, 2017 12:09 pm

It really depends on your campaign settings, but normally calls are not placed for agents in DISPO status because that means they are paused.
mflorell
Site Admin
 
Posts: 16336
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida

Re: "dispo" status

Postby cthax » Fri Mar 24, 2017 5:31 am

thanks for your advice
cthax
 
Posts: 8
Joined: Mon Feb 15, 2016 12:48 pm
Location: Türkiye


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests