Delays on agent login No one is on your session

Any and all non-support discussions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Delays on agent login No one is on your session

Postby rbbumanlag » Wed Oct 11, 2017 2:04 am

Hi,

Specification:
Manual Installation Centos 7 | Asterisk 11.22.0-vici | VERSION: 2.14-631a BUILD: 170926-1618 | Cluster Setup | Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2680 V3 @ 2.5GHz | 16GB DDR4 RAM | 1TB (SAS) 10kRPM |No Digium/Sangoma Hardware | No Extra Software After Installation | Virtualized on XenServer

I am encountering delay on the login on the Vicidial Portal. Once the agent's login to a campaign, it enters the campaign but the call from the asterisk server is delayed and will call the agent at 4th second (0:04) of every minute. then when I call at 0:10 seconds while waiting for the call error will be displayed after 20 seconds that "No one is on your session".

But if I call on 0:58 second, on 1:04 second, the call will be made to agent and error "no one is on your session will not be displayed"

If I call on 0:01 second, I will receive the call on 0:04 second.

How can I change this that anytime I click submit, asterisk will call the agent within 4-5 seconds?

Thanks!
rbbumanlag
 
Posts: 33
Joined: Mon Sep 26, 2016 10:37 am

Re: Delays on agent login No one is on your session

Postby mflorell » Wed Oct 11, 2017 4:57 am

Did you recently upgrade your system?
mflorell
Site Admin
 
Posts: 16336
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida

Re: Delays on agent login No one is on your session

Postby rbbumanlag » Wed Oct 11, 2017 5:12 am

Hi,

This is a fresh Install. I am testing a Centos 7 Clustered Manual Installation.

Thanks!
rbbumanlag
 
Posts: 33
Joined: Mon Sep 26, 2016 10:37 am

Re: Delays on agent login No one is on your session

Postby mflorell » Wed Oct 11, 2017 5:57 am

What version of the Net::Telnet perl module are you using?
mflorell
Site Admin
 
Posts: 16336
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida

Re: Delays on agent login No one is on your session

Postby rbbumanlag » Wed Oct 11, 2017 11:57 am

I am using 3.04
rbbumanlag
 
Posts: 33
Joined: Mon Sep 26, 2016 10:37 am

Re: Delays on agent login No one is on your session

Postby mflorell » Wed Oct 11, 2017 12:17 pm

I'm not really sure what the issue might be then. We don't test on CentOS and we strongly recommend not using virtual machines.
mflorell
Site Admin
 
Posts: 16336
Joined: Wed Jun 07, 2006 2:45 pm
Location: Florida


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 7 guests