Name and Lastname not showing on reports

All installation and configuration problems and questions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Name and Lastname not showing on reports

Postby dkesoluciones » Fri Feb 09, 2018 4:02 pm

Hi everyone!, I am making a survey campaign, i just added my leads and two of the csv fields are "name" and "lastname" (which are with data on the CSV)

Campaign has ended, and when i export, in instead of those data appears "xxxxxxxxxxx" "xxxxxxxxxxxxxx", anyone can give me a hand please?

Example of list report: https://imgur.com/a/5lZ5u

1 8499 AA VDAD 1001 155077250 XXXXXXXXXXXXXXX XXXX 2018-02-09 20:08:25
2 8485 AA VDAD 1001 154766523 XXXXXXXXXXX XXXXXXX 2018-02-09 20:07:34
3 8466 AA VDAD 1001 154714302 XXXXXXXXXXX XXXXXXXXXX 2018-02-09 20:06:45
4 8446 AA VDAD 1001 154718900 XXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXX 2018-02-09
dkesoluciones
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 08, 2018 8:06 pm

Re: Name and Lastname not showing on reports

Postby williamconley » Fri Feb 09, 2018 4:29 pm

1) Welcome to the Party! 8-)

2) As you are obviously new here, I have some suggestions to help us all help you:

When you post, please post your entire configuration including (but not limited to) your installation method (7.X.X?) and vicidial version with build (VERSION: 2.X-XXXx ... BUILD: #####-####).

This IS a requirement for posting along with reading the stickies (at the top of each forum) and the manager's manual (available on EFLO.net, both free and paid versions)

You should also post: Asterisk version, telephony hardware (model number is helpful here), cluster information if you have one, and whether any other software is installed in the box. If your installation method is "manual/from scratch" you must post your operating system with version (and the .iso version from which you installed your original operating system) plus a link to the installation instructions you used. If your installation is "Hosted" list the site name of the host.

If this is a "Cloud" or "Virtual" server, please note the technology involved along with the version of that techology (ie: VMware Server Version 2.0.2). If it is not, merely stating the Motherboard model # and CPU would be helpful.

Similar to This:

Vicibox X.X from .iso | Vicidial X.X.X-XXX Build XXXXXX-XXXX | Asterisk X.X.X | Single Server | No Digium/Sangoma Hardware | No Extra Software After Installation | Intel DG35EC | Core2Quad Q6600

3) Check the options for your User. Pay particular attention to any options that have the word "Hide" or "Block". If an option that says Hide or Block is "1", you are being blocked from seeing this information because you told Vicidial to hide it from you. lol
Vicidial Installation and Repair, plus Hosting and Colocation
SugarCRM integration - Customization and Add-ons - We Bring It All Together.
http://www.PoundTeam.com # 352-269-0000 # +44 (203) 769-2294 # +506 4001-8914
williamconley
 
Posts: 17240
Joined: Wed Oct 31, 2007 4:17 pm
Location: Davenport, FL (By Disney!)

Re: Name and Lastname not showing on reports

Postby dkesoluciones » Fri Feb 09, 2018 4:32 pm

Thanks a lot, next time i would put all required data, again, thanks! it works (it was a "hide" option)
dkesoluciones
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 08, 2018 8:06 pm


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests