Vicibox 9.0.0 first impression

All installation and configuration problems and questions

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Vicibox 9.0.0 first impression

Postby marcin » Wed Sep 25, 2019 2:10 pm

After installing without any modifications Vicibox 9.0.0 on dell server r610 with 2 6 core processors, 96 Gigs of ram, 6 3gig ssd drives running raid 10 and Amfeltec VoiceSync (pcie) ;1 server install.

hdparm -Tt /dev/sda
/dev/sda:
/dev/sda:
Timing cached reads: 16108 MB in 2.00 seconds = 8059.79 MB/sec
Timing buffered disk reads: 2126 MB in 3.00 seconds = 708.48 MB/sec

dd if=/dev/zero of=/tmp/output conv=fdatasync bs=384k count=1k; rm -f /tmp/output
1024+0 records in
1024+0 records out
402653184 bytes (403 MB, 384 MiB) copied, 0.757734 s, 531 MB/s

restoring database from old server; 4.3G after unpacking took 18min and 35sec

time mysql --database=asterisk < OLD_server_IP_asterisk0
real 18m35.702s
user 1m6.182s
sys 0m2.501s

Base on the time it took to restore backup; database access is very very slow comparing to previous versions of vicibox.
With 3-4 agents on inbound campaign server did worked, but as soon as 5 agents started using auto dial the asterisk crashed and restarted.
Dmesg showed crash error but it looks as the asterisk did not start with -g option so core dump was not generated.
Agents logged back on and asterisk crashed again within 1 minute.
This was an update attempt of a production server and failed. I had to go back to original server, as I planned in case of such outcome.
No errors in asterisk messages.
marcin
 
Posts: 93
Joined: Wed Mar 18, 2009 8:00 am

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 24 guests