Need Someone to setup system

This is the forum used by people to post job openings or requests for quotes or consultations

Moderators: gerski, enjay, williamconley, Op3r, Staydog, gardo, mflorell, MJCoate, mcargile, Kumba, Michael_N

Need Someone to setup system

Postby mbroome » Thu Oct 01, 2015 7:40 pm

We have installed the program, tested outbound calls, however the only issue we have is,
When we start the softphone, login through the site, it seems that the meetme or conference is not ringing the phone.

Help Please add us to your skype , here is my user onlymikai
mbroome
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 01, 2015 7:35 pm

Re: Need Someone to setup system

Postby williamconley » Tue Oct 13, 2015 7:59 am

1) Welcome to the Party! 8-)

2) As you are obviously new here, I have some suggestions to help us all help you:

When you post, please post your entire configuration including (but not limited to) your installation method and vicidial version with build.

This IS a requirement for posting along with reading the stickies (at the top of each forum) and the manager's manual (available on EFLO.net, both free and paid versions)

You should also post: Asterisk version, telephony hardware (model number is helpful here), cluster information if you have one, and whether any other software is installed in the box. If your installation method is "from scratch" you must post your operating system and should also post the .iso version from which you installed your original operating system. If your installation is "Hosted" list the site name of the host.

If this is a "Cloud" or "Virtual" server, please note the technology involved along with the version of that techology (ie: VMware Server Version 2.0.2). If it is not, merely stating the Motherboard model # and CPU would be helpful.

Similar to This:

Vicibox X.X from .iso | Vicidial X.X.X-XXX Build XXXXXX-XXXX | Asterisk X.X.X | Single Server | No Digium/Sangoma Hardware | No Extra Software After Installation | Intel DG35EC | Core2Quad Q6600

3) Perhaps your subject line should have been "phone not ringing when we log in" instead of a general "help!". That's the purpose of the subject line on a technical support forum. LOL.

4) did the phone successfully register?

5) what output is shown in the web interface? (does it go to the agent screen or report a bad password ... or something else?)

5) have you changed the IP of the server as part of your buildout process? Verify the IP address for this server in /etc/astguiclient.conf matches the ip for the Phone in admin->phones
Vicidial Installation and Repair, plus Hosting and Colocation
SugarCRM integration - Customization and Add-ons - We Bring It All Together.
http://www.PoundTeam.com # 352-269-0000 # +44 (203) 769-2294 # +506 4001-8914
williamconley
 
Posts: 17236
Joined: Wed Oct 31, 2007 4:17 pm
Location: Davenport, FL (By Disney!)


Return to Jobs - Requests for Consultation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests